Fortsätt till huvudinnehåll

Helt vanlig lördag

Hur börjar man helgen efter flera dagar isolering? Med 40 minuter intervallträning klockan 7 på morgonen, så klart. Så himla skönt!

Arvsmassorna efterfrågade i motsats till det en lugn lördag, så då fick det bli det. 

Jag tänkte att jag skulle kunna på börja ett nytt virkprojekt medan arvsmassorna ville titta på tv och herr B.o.B. mest jobbade.
Exempelvis så ska jag göra ett försök att göra en sådan här till Polarn:
Jag får numer utskick från Hobbii, som blivit typ handarbetsversionen av att ha Storytel. Jag får så mycket mönster som jag vill sätta tänderna i att jag skulle behöva ett års semester.

Jag hann bara knappt komma igång med ovanstående projekt innan arvsmassorna hade andra planer. Vilket är hela anledningen till att jag skulle behöva lång semester för att komma någon vart. Arvsmassorna ville ha hjälp att pyssla med sina tittskåp. Herr B.o.B.  jobbade. 

Trots att Halloween är över blev pysslet ganska tydligt influerat av just det. Trots att jag försökte hitta höstiga saker att ha med.

Pyret valde en avskalad variant med en figur som tydligen skulle vara en blandning av Slenderman och Pennywise. 

Jag har försökt ta reda på hur Pyret, och framförallt hennes kompisar, vet så mycket om de karaktärerna, men inte fått några tydliga svar. Pyret får ju inte sitta med internet utan att vi ser vad hon tittar på, så det är inte här hemma i alla fall. 

Polarn var lite mer kreativ:

Här återfinns också clowner, men även igelkottar som är barn till spindelbläckfisken och en liten snigelprins. 

Just det, medan jag klippte mini-höstlöv, letade efter material och klistrade fast ljusslingor jobbade herr B.o.B.

Annars ägnade vi mycket tid under dagen till att äta godis, titta på film och få goda Amerikatt nyheter. Och herr B.o.B. har suttit vid datorn. Skönt att äntligen få umgås hela familjen.
#jagärintebitter

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.