Fortsätt till huvudinnehåll

Följetong

Det där företaget Euroflorist gör fortfarande inte så himla bra ifrån sig.
Till att börja med är de inte särskilt lättillgängliga. Jag vet att jag sett ett telefonnummer någon gång, men hittar det inte igen. Allt jag hittar i "kontakta oss" är mejlformulär och chatt. Så idag provade jag chatten eftersom mejlen inte besvaras. Eller ett mejl besvarades men följdes inte upp och det andra besvarades aldrig.

Lite irriterat bad jag att få makulera min order och få pengarna tillbaka. Men chatt-personen påstod att hen pratat med floristen, och att denna hävdat att de inte fått tag i mottagaren. Jag förklarade att ett missat samtal dagen efter att leveransen skett inte kändes som ett gott försök. 
De ville så klart skicka orden, jag meddelade att mottagaren skulle vara hemma resten av dagen idag och att de fick kompensera för det här. 
Jodå, mer blommor skulle läggas till.
Jag ville också att de tog vidare att de själva inte hanterat ärendet särskilt kundservicemässigt. 
Jodå, det skulle de göra.

Har någon kontaktar mamsen?
Nej.
Har det levererats några blommor.
Nej.

På riktigt?!
Nytt mejl är skickat, som säkert kommer ignoreras. Sådan otroligt frustrerande sits att vara i som konsument, även om jag läst recensioner av kunder som råkat ut för samma sak. Vilket bottenbetyg. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.