Fortsätt till huvudinnehåll

In lööööv.

Vi drog iväg ungarna till en lekplats denna dag som visade sig bli skitvarm och solig. Min tälefön sa 16 grader, moln och 25% risk för regn så ja, jag brände mig.

Konstigt nog var det väldigt lite folk så barnen fick vara hur pinsamma som helst och vi med. Men så dök nioåriga Agnes upp. Pyret blev förälskad på en halv hundradels sekund.
- Får jag plats här? sa hon och trängde sig in i skeppet och sprang sedan vidare. Pyret följde efter.
- Hon är som en sån där... vad heter det... som följer efter en... Spion! sa hon om vår lilla igel efter en stund.
Eftersom det inte fanns så mycket andra barn där och hon talade om att hon hade en treårig styvsyster så tolererade hon vår avkomma med en ängels tålamod. I över en timme klättrade de, sprang, rullade och åkte kana, Agnes väntade och hjälpte.
Vi var med i leken vi med, vilket tydligen uppskattades då Agnes var där med sin morfar, han ...är lite tråkig för han sitter mest och pratar...
När vi skulle gå ville hon ha en hejdå-kram av Pyret och det fick hon. För Pyret var så förälskad att hon inte visste var hon skulle ta vägen. Hon pratade om henne när det var dags att sova, sa att hon ville gå till lekplatsen igen för att flickan kommer vara där.
Hon kommer bli så besviken. Vi med, för varje lekplats behöver en Agnes. Jag blev nog lite förälskad jag med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: