Fortsätt till huvudinnehåll

Wroom, wroom.

Nu kör vi!
Ja, för jag är med på banan igen.
Nu får det vara nog med gnäll och depp, även en B.o.B. har sina gränser. Hela vitsen med att vi skulle ta en IVF paus var ju för att jag skulle slippa gå runt och må päck, och allvarligt, vad är väl ett berg av läxor jämfört med IVF tillvarons tortyrkammare?
Läxor kan man ta tag i, och det gjorde jag, hela helgen lång.
De senaste tre dagarna har jag: skrivit 5 sidor på en inlämning, gjort en laboration(baka-baka-liten... ...-limpa...) och skrivit labbrapport, skrivit ett moraliskt dilemma, skrivit en biografi över en vetenskapsman, avverkat 10 sidor matte, gjort en uppgift i språkkunskap, plöjt igenom 40 sidor i ena läroboken och 30 sidor i en annan och det gjorde jag två gånger, och jag har börjat på den mastodontuppgift jag ska ägna de närmaste två veckorna åt.
Yea!!
Under natten hade jag också den stora förmånen att sova, inte så många timmar, men jag sov i ett sträck, jag slapp vakna varannan timme.

Nu ska jag banne mig plantera in den ytterst provokativa visan "sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min" innanför pannan, och leva efter den som om den vore en lag.
För gnäller jag över någonting en längre tid så känner jag att jag antingen kan låta det ta över och permanent förpesta min tillvaro, eller göra någonting åt saken.
Jag vill inte vara ett offer, så jag gör någonting åt saken.
Jag är gärna B.o.B., men helst med glimten i ögat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.