Fortsätt till huvudinnehåll

Halabaloo.

Åh nej, grannarnas ungjävlar ska tydligen ha fest. Igen.
I alla fall tyder skrikandet inomhus och på balkongen, den allt högre volymen på stereon (fast ingen lyssnar väl på stereo längre, det är väl volymen på datorn som höjs?), hysteriskt skratt från unga flickor, och massor med dunsar i golvet, på det.
Vilken tur för mig att jag fortfarande har svårt att sova, för de brukar röja fram till 2-3-4, för att sen bråka med mamma vid 7-8 följande morgon.
Fast det är jädra svårt att titta på tv, läsa en god bok (eller läxor), eller bara koppla av, till techno, skrik och bråk.
Så var hade jag numret till störningsjouren?
En klasskamrat har ju just blivit vräkt frän samma värd på grund av upprepade anmälningar om störningar vid fester, jorå såvettere, man kanske har tur i oturen.
Jag försöker tänka positivt när jag blir elak av irritation.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.