Fortsätt till huvudinnehåll

Tankeverkstad.

Jag sitter och funderar på lite av varje.
Som varför jag bestämde mig för att skala en apelsin när jag har ett skärsår på fingret, det var ett dumt val.
Eller vad det egentligen är katten ser när hon sitter och tittar ut i ingentinget och viftar med tassen lite då och då, som om hon vinkar.
Att jag får påminna mig själv om att sänka mina axlar, var femte minut, för att de sitter fastklistrade vid öronen, kan det möjligtvis vara förklaringen till huvudvärken.
Maken kommer snart ringa och fråga vad vi ska ha till middag, vad ska jag svara då?
Om mindre än en vecka ska vi till solen, det kan jag fundera länge på.
Ö&B-reklamen, har den inte gått för länge redan, och borde den inte läggas ner?
Jag har världens keligaste haka, det har katten bestämt, det borde jag vara stolt över.
Den där middagen, kan den bestå av enbart wienersemlor?
Imorgon ska jag jobba, det ser jag fram emot, för jag har världens mysigaste arbetsplats, med världens mysigaste kollegor, men jag måste komma ihåg att packa ner mina arbetsskor och namnskylt i väskan.
Idag är det söndag, Jisses vad veckorna går fort.
På söndagar borde man få äta onyttigheter, men om en vecka ska jag knata runt i bikini, hur gör man då?
Sen kommer jag att tänka på Björn Ranelid-numret igår, och då vill jag inte tänka mer, för såna tankar är för läskiga för mig.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.