Fortsätt till huvudinnehåll

Oh, my eyes!

Det är ju "slutspurt" på alla reor överallt, affärerna säljer vad de nu har hittat i lager och källare.
Ofta säljer de ju ut saker som inte är i säsong, som sommarjackor, tunna kjolar, bikinis.
Och vi åker till solen om 19 dagar, tack gode Gud. Visserligen är jag en obotlig pessimist och är därför övertygad om att det kommer regna alla dagarna vi är där, men om inte.
Om inte så ska jag kliva i en bikini snart.
Därför tänkte jag om det schyssta av mig vore att ge mig ut i "slutspurts-rean" och leta efter ett gäng snorbilliga solglasögon.
Inte till mig, utan att dela ut till alla som kommer befinna sig inom synhåll där borta i solen, så att jag inte bländar dom (äh, låt oss vara ärliga, jag kommer bränna bort hornhinnorna på dom) med min ljusa lekamen.
Kanske vore lite artigt och väluppfostrat?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.