Fortsätt till huvudinnehåll

Paus

Först tar jag mig till jobbet i ösregnet och är så blöt att byxorna klistrar sig mot benen. För nackdelen med regnkappor är att om de slutar mitt på benet så rinner allt vatten utmed kappan och forsar som ett litet vattenfall från fållen. Alltså blir allt nedanför fållen genomblöta. Måste köpa en hellång regnkappa. 
Sen jobbar jag på som en arbetsmyra som ibland stångar sig lite blodig. Vissa dagar är jobbet så tydligt, vissa dagar förstår jag inte riktigt hur det är tänkt att det ska gå till. 
Men till sist fick jag gå hem, i tid, och imorgon är det en ledig dag. 

Nu ska jag och Lillfjant spendera 4 dagar utan arvsmassorna. Jag tror att Lillfjant fått vårkänslor och är lite extra sällskaplig, pratglad och busig. Vem trodde att hon kunde levla upp liksom.  När arvsmassorna är borta blir hon dessutom lite extra klängig, när hon inte får bevaka allt annat som händer här hemma. Jag tror att jag får plocka fram arvsmassornas gamla Baby björn om jag ska få något gjort.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.