Fortsätt till huvudinnehåll

Hela dagen lång

Heldag med Cous-cous! 
Vi skulle ses och gå på bio, men sen blev vi sugna på att äta middag innan, och så var det så fint väder så då ville vi promenera på söder, och där finns ju secondhand och då behöver man väl fika. Så så fick det bli.

Även om luften var lite kylig så kunde man få känsla av vår.
Och secondhand levererade, jag hittade 3 klänningar för sammanlagt 225 kronor. Kanske kan det vara kandidater för den stundande festen:
Jag fyndade åt Arvsmassorna också:
Hela paketet gick loss på 95 spänn. 

Nöjda och glada smaskade vi i oss någon Daim och mandelkaka för att orka strosa vidare.

Prästens små kråkor slank än hit och än dit hela vägen in till city, med mellanlandningar i butiker av olika slag.

Sen gick vi till Kulturhuset och åt middag innan bion.
Så himla gott!

Dagens biofilm var denna:
Renfield, med Nicolas Cage som Dracula. Trots att det finns oändligt med filmer och serier om Dracula hade de lyckats hitta en ny vinkel. Här handlade det om hur hjälpredan Renfield försöker bryta sig loss från det minst sagt destruktiva förhållandet med hjälp av en stödgrupp. Gore, action och mörk humor i en salig blandning, och Nicolas Cages Dracula liknade en grotesk Trump emellanåt. Så kul. 

En hel lång dag med massor av skoj och sol, så härligt med lite ny energi.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.