Fortsätt till huvudinnehåll

Om alla tjatar

Om alla har sommarfirande, då måste det betyda att sommaren är här?
Förutom att det var frukostdag på jobbet så var det sommarfirande till lunch. Ledningen hade ordnat med korvgrillning i parken, inte engångsgrillar utan något foodtruck liknande upplägg med fin-korv, minsann. Vi fick glass också. 
Efter jobbet klampade jag iväg till arvsmassornas skola för ytterligare en sommarfest.
Skolan var proppfull av föräldrar helt svältfödda på skolupplevelser efter pandemin. Lågstadiet hade ställt ut sina projekt, och Polarns lärare berättade hur stolt hon var över Polarns klass och deras kreativitet.
Uppdrag fjäril.
Uppdrag Picasso.
Hemma kom Polarn med en teckning gjord på avskavd blyerts som hon suddar och sedan ritar små söta figurer av.
Älskar kaninen.
Så jag håller med läraren, hon är kreativ. 

Och kanske är det så att sommaren är här nu, i alla fall vissa dagar. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.