Fortsätt till huvudinnehåll

Be all you can be.

Dagen i bilder.

Vår lilla argbigga lät sig borstas ordentligt idag. Hon verkade till och med njuta av det. När vi var klara förstod jag varför hon fäller så förbaskat mycket; hon försöker klona sig själv! Det syns ju, det blev ju en halv katt bara av en kort stunds borstning. 
Jag tycker dock att det räcker med de två pälsbollar vi har.


Jag kom på vad min sanna mening här i livet är, vad jag alltid varit ämnad till att bli:
Provsmakare på Hela Sverige bakar.
Jag misstänker att det finns människor som tänker:
"Det skulle ju bara vara för mycket att smaka på allt det som ställs fram!"
Eller:
"De måste väl spotta ut mellan smakproven?!"
Jag är den som skulle klara trycket. 
Jag kanske inte har någon skolning eller speciellt känsliga smaklökar eller något, men jag skulle lätt kunna spendera en hel dag med att bara smaka bakverk efter bakverk och aldrig tröttna.
TV4; kontakta mig till nästa inspelning, jag är vad ni söker.

"Mamma, gör en häst till mig! Eller, en enhörning!"
För att jag var så slö att jag inte orkade gå upp och hämta sandlådeprylarna och sa att man ju kunde göra saker i sanden med händerna. Pyret trodde mig inte, hon tyckte att jag skulle visa.
Jag upptäckte att sandkonstnär inte var vad jag alltid varit ämnad till att bli. Å andra sidan köpte hon konstverket, hennes syster också, därför fick jag göra en till.
Lördag. Spännande som bara den.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.