Fortsätt till huvudinnehåll

Ljus mot advent

Vad kan inleda advent bättre än en tidig löprunda? Jag glömde ju att i gårdagens 205 kronors fynd låg även en fodrad löpartröja från H&M sport.
Helt sjukt mycket grejer för en sådan summa. 

Tröjan hade lämpligt nog torkat efter tvätten lagom till denna kyliga morgon. Men eftersom rundan blev i någon slags snö-terränglöpning för att plogning sker två gånger per vecka
så blev jag sjukt svettig i de vinteranpassade kläderna. Aldrig blir man nöjd.
Tur att det var något mer effektiv snöröjning för några år sedan när jag började gå till och från jobbet, och springa, annars hade jag aldrig fortsatt.

Lite terräng blev det även när jag skulle lämna in mitt utkast till universitetet. De hade liksom glömt att göra någon slags inlämning i inlämningsmappen. Det fanns ingenstans att ladda upp sitt dokument. Det fanns förövrigt ingen mapp döpt för min grupp heller, men jag kunde lista ut att jag tillhörde den andra av två grupper med samma namn. Så det blir att lämna in imorgon, om de lyckats lösa saken då vill säga.
Jag tappade helt pluggfokus eftersom annat strulat på den här kursen, och det är svårt att vara engagerad när saker inte bedrivs riktigt seriöst.

Istället ordnade jag och arvsmassorna lite advent.
Det ramar in alla vinterdeppiga palettblad så fint. 
När ger man upp med sina palettblad förresten? Så fina, så skräpiga, så kinkiga och under vintern så tråkiga. Snart åker de ut känner jag, fast så känner jag varje vinter. 

Imorgon börjar en ny vecka, fast det knappt känts som helg. Det skulle vara trevligt att hinna andas någon gång.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: