Fortsätt till huvudinnehåll

Tillbaka till dåtiden

Som om lediga dagar aldrig har hänt så var jag tillbaka på jobbet idag. Visserligen hemifrån, men det gjorde inte mycket skillnad. Samma meddelanden, samma frågor, samma utbildning. Fast nu på en hård köksstol framför en liten laptop istället för på en ståmatta vid ett höjbart skrivbord med en stor skärm. Det finns ju fördelar med att vara på jobbet också. 
Utvilad var jag inte och varken en löprunda innan jobbet eller mängder med kaffe hjälpte. Semesterdagarna kändes lite bortkastade.

Fördelen med att jobba hemifrån är ju att man hinner förbereda middag för papsen och Bobbo, eftersom vi inte kunde ha veckomiddagen hos mamsen. Hon är kvar på sjukhem och lider, mer för att maten tydligen är usel än för att hon känner sig krasslig. Det är väl ett gott tecken. 

En annan fördel med att jobba hemma är att katterna gillar läget. Gammelkatt är min nya bästis eftersom Lillfjant försöker ta över hennes områden och hänger i Pyrets rum. Då flyttar Gammelkatt in till mig. Idag kunde hon ligga i mitt knä nästan hela förmiddagen medan jag satt i utbildning via Zoom  Lillfjant dog nästan av att vara utelåst från rummet och försökte därför gräva sig genom dörren medan jag skulle presentera min uppgift. Jag tror inte att det hördes i mötet, ljudet av desperat katt, men helt säker kan jag inte vara. 

Imorgon gör jag om det här, innan jag tar helg och låter fler lediga dagar glida mig ur händerna. 
Följ rådet på skylten tack. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: