Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens iakttagelser

Jag började dagen med ett kortare yogapass, det var länge sedan. Men jag tror att det är en god idé att byta ut något av veckans styrkepass till yoga, eller kanske lägga till just på lördagar, som annars är träningsfria vilodagen, för jag noterade en viss stelhet, kan man väl säga.
Ingen fara, jag gjorde fler än en position, jag glömde bara markera dem med klockan.

Det märks att arvsmassorna växer. Igår lagade Pyret en del av middagen medan Polarn tömde diskmaskinen, självmant, utan att jag bad om det. Imorse ställde sig Polarn och stekte pannkakor till frukost till oss alla.
Jag känner mig alldeles bortskämd.

Det hemliga sällskapet för personer över 70 med gåstavar handlar på lokala mataffären på lördagar klockan 11.00.

Det var en spännande hinderbana i butiken, eftersom många som går med gåstavar går med dem ganska långt ut från kroppen, och butikens gångar är smala. 
Generellt så är fredag efter jobbet och dagtid lördag tider då jag undviker mataffären, för jag får lätt panik av stressen och mängden människor som är lika förvirrade som jag. Just denna vecka prickade jag in att behöva handla vid båda dessa tillfällen, jag kommer behöva åka på silent retreat nu.

Trots stressen såg jag detta i den lokala matbutiken.
Vaaaaaaaa????
Äntligen en chokladkalender värd namnet. Men jag kan ju inte köpa en till mig själv när jag sagt att tjejerna inte får någon dyr godiskalender för att vi istället delar på en sån här:
Exit adventskalender, som är ett mysterium man ska lösa genom att öppna en lucka per dag och lösa en gåta. Låter svinkul, och escaperoomfantast-kollegan tyckte den var så kul förra året. 

Nu noterar jag att jag är svintrött för att arvsmassorna vill vara vakna längre "för det är helg och man kan ta sovmorgon". Fast om man vaknar mellan klickan 4 och 5 varje morgon, oavsett veckodag, då stämmer det där rätt dåligt. Jag vill inte vara vaken längre för att det är helg, men det måste jag typ, egentligen inte, men typ, för att jag vill vara en schysst förälder och låta arvsmassorna njuta av helgen. Så dåligt.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: