Fortsätt till huvudinnehåll

Gott och blandat

Jag fick hänga med Pyret idag, shopping, lunch och samtal stod på agendan. Det är inte lätt när arvsmassorna är små och inte riktigt kan förstå eller förmedla vad de tänker och känner. Det är inte heller lätt när de blir större och förmedlar tankar och känslor de har. Var gör man av alla stora funderingar de lämnar över liksom? Även när man har ett jobb där folk efterfrågar att man startar Youtubekanaler, skriver böcker eller öppnar privat verksamhet, så kan man känna sig lite villrådig ibland. 

Skönt ändå att hon inte är större än att en tidig kvällspromenad genom ett skogsparti med bara en pannlampa som lyser upp vägen, blir till dagens mysigaste aktivitet.
Under kvällens scrolltimme hamnade flera inlägg om vad det var för dag idag lite efter varann. Några uppmärksammade att det var World toilet day.
Några att det var internationella mansdagen.
Så kan det bli i världen av sociala medier.

Till kvällen frågade Polarn vad en rakhyvel var. Jag svarade att det var en sak man använde för att ta bort hår på kroppen och i ansiktet. Polarn berättade då att en klasskompis använde det för att ta bort hår på benen, för annars ville hon inte visa sina ben på gympan. De är 9 år.
Jag orkar inte. 

Bara för att avrunda veckan positivt tittar vi gemensamt på de lurviga när de försöker sova, medan jag stör med att fota.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: