Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens secondhand

Med svetten rinnande utmed ryggen tog jag och mammakompisen en promenad i värmen för att leta efter secondhandfynd. Och några godbitar fick jag med mig.
Spelet Vampyrjakten för 20 spänn. Det kan inte ha spelats mer än en gång eftersom inte alla gubbar var uppackade. Mammakompisen hade testat och sa att det var ganska roligt familjespel, så jag kan skylla på henne om det var en bortkastad 20-lapp.

Klänning från Lindex för 50 kronor, klänningar med fickor är ju bäst.

Sandaler i skinn, från Ecco, för bara 50 kronor. Seconhand när.det är som bäst.

Allt var inte gammalt idag. Efter en lunchsallad i skuggan strosade vi bland blommor och mammakompisen hittade vackra oxalis. Det fick mig att tänka på mormor, och även om jag inte har plats för fler växter så var jag bara tvungen att köpa en.
En annan nyhet, i alla fall på streaming, är Avatar the way of the water.
Otroligt ögongodis, men kanske inte så stor skillnad från den förra filmen. Hur som haver, det är ju något att ägna sig under kvällen, i över tre timmar. Varför gör de filmer så vansinnigt långa? Det blir galet mycket popcorn om det ska räcka hela filmen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.