Fortsätt till huvudinnehåll

Hur många tillfälligheter?

Att covidvaccinet skulle ha menstruella rubbningar som biverkningar avfärdades efter granskning, kommer jag ihåg att jag läste. Det gick inte att fastställa ett samband. Nu är ju en person inte mycket till forskningsunderlag, särskilt inte en person i klimakteriet där mensen kommer som den vill även när man inte tar vaccin. 
Men.
Av fyra sprutor så har mensen börjat 1-2 dagar efter vaccination, oavsett var i cykeln jag har varit, alla fyra gånger. Den här gången har den dessutom varit extra jäkligt, mina Cyklo F hjälper bara marginellt.

Men då är väl det bara slumpen antar jag, för inte kan det vara så att forskare är lite ointresserade av symtom som endast kan framstå hos kvinnor. Kvinnor och deras oberäkneliga kroppar. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

En kulinarisk resa.

Pyret har idag tagit sig över hela världen bara med maten. Eller, faktiskt, bara med ris. Till lunch åt hon asiatiskt; stekt ris. Till mellis blev det svenskt; Risifrutti. Till middag tog hon sig söder ut med lite italienskt; risotto. En sådan världsvan liten dam vi har fått. Även om hon blir lite ensidig emellanåt.

Sommarskuggan, hjälp!

Jag tänkte att jag kunde ta med mig arvsmassorna på promenad till en lekpark som ligger på lite avstånd från hemmet. Jag tänkte också att jag kunde introducera tanken på att hålla ungefär samma rutiner som i skola och förskola, som att varva ner lite efter lunch genom att ha lässtund. Jag känner också mina arvsmassor tillräckligt väl för att veta att dessa förslag skulle tas emot med ett rungande " Neeeeejj! ". Så jag tog lite hjälp av den stora favoriten; Sommarskuggan. De köpte det med hull och hår. Supertaggade över att ha fått ett uppdrag från Sommarskuggan knatade de härs och tvärs för att göra det som stod på meddelandet. Polarn blev lite besviken när ett meddelande (med lite hjälp från herr B.o.B.) talade om att skatten var en bok. Hon ville ha en riktig skatt, men guld och fina stenar, vad hon nu ska med det till. Men jag tror att hon i alla fall tyckte om den bok vi valde: Mats Strandbergs Monstret i natten . Jag tycker det verkar bli en väldigt