Fortsätt till huvudinnehåll

En helt vanlig lördag

Jag bestämde mig för att rensa garderober idag, eftersom det har varit sommar och solen gör att arvsmassorna växer som solrosor.
När man är klar går man ju till secondhand för att lämna grejer och vad hittar man väl där om inte denna charmiga servis.
Rörstrands Taverna 16 delar för 300 pix.
Man lämnar till second hand för att få lite mer plats i skåpen och kommer hem med saker man inte har plats för. 

Ett annat fynd jag letat länge efter och äntligen hittade var denna:
3 vänners glass med lakrits och hallon smak. Smakade den på jobbets sommarfest och blev helt kär, men sen har jag inte sett den i affärerna. Kvällen är räddad!

För arvsmassorna ser kvällen ut så här:
Vi får väl se om de lyckas sova något.

Innan jag somnar äter jag min glass medan jag tittar på Baz Luhrmanns Elvis.
Polarn ville hade beställt en slapparlördag så slapparlördag fick hon, och det blev rätt lyckat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.