Fortsätt till huvudinnehåll

En match

Dagens outfit:
Jag är lite allergisk mot kläder som matchar för mycket. När det är som ett "set" liksom. Men så hittade jag tröjan på rea på Kappahl och blev helt kär. Så hade de den matchande kjolen på rea. Vips så hade man sig en liten matchande outfit med tjusig accesoar i form av kelig lillfjant.

Någon som däremot är väldigt förtjust i matchande outfits är Pyret. Hon har sedan hon var pytteliten ägnat mycket tid till att få ihop en "Dagens outfit". Nu är intresset på en helt annan nivå när hon har börjat shoppa för presentkort och veckopeng. Hon är så otroligt nöjd när hon får gå till skolan och visa upp sina utvalda nya favoriter och kombinationer. 
Jag är lite ambivalent till detta fokus på utstyrslar. Dels tänker jag att det inte är bra att hon har så mycket fokus på utseende och vad hennes utseende väcker hos andra. Å andra sidan är hon kreativ och uttrycker sig genom kläder, vad gör väl det. Och tusan, hon får ju liksom ihop det.

Idag var det nostalgitripp för mig när hon drog på sig ytterligare ett par färgade jeans tillsammans med secondhandfyndad jeansjacka.
Jag tror hon får hållas ett tag till.

Oavsett vad jag har på mig imorgon kommer det se illa ut, eftersom jag inte kommer kunna gå.
Jag provade ett par nya träningspass där detta gjorde mina ben till darrande spagetti.
Fast jag hade bara en 3 kg hantel jag. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.