Fortsätt till huvudinnehåll

Tre snabba

Jag kom att tänka på hur lång tid det kunde ta att gå till eller från förskolan tillsammans med Arvsmassorna. Alla dessa sniglar och daggmaskar som behövde räddas från att bli påkörda och därför flyttas från vägen. Alla småkryp som skulle identifieras. Alla blommor och blad som var föremål för noggrann inspektion. Jag kom att tänka på det eftersom det vissa dagar fortfarande tar väldigt lång tid att följa med Polarn till skolan.
Sniglar och daggmaskar behöver fortfarande räddas.

Det var lite klantigt att plocka med mig förra veckans grönkålssoppa från frysen och äta till lunch, när morotssoppa och ugnsgratinerad aubergine stod på menyn till middag.
Jag fick lägga till en tallrik havregrynsgröt efter kvällens träning för att bli mätt.

Det här kan se ut som en fridfull kissekatt.
Eller som en tvättbjörn som låtsas vara katt.
Eller en lemur som hamnat i tomatsås.
Alla alternativ är fel, detta är en inbrottjuv. Ännumindrefjant har lärt sig att hoppa på handtaget till badrummet och öppna dörren. På så sätt kommer han in även när jag står i duschen och inte kan öppna för hans höghet  är han behagar.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: