Fortsätt till huvudinnehåll

Ingen dog

Efter styrketräning, hamsterskötsel, tvätt och städning släppte jag allvaret och ansvaret och tog med mig Cous-cous på lite TPS (Tanter På Stan).
Vad gör TPS då?
De promenerar runt och råkar glida in i diverse secondhandbutiker. 
Dagens fynd för totalen 350 riksdaler.

Obligatoriskt är att få i sig kaffe, alldeles vanligt bryggkaffe då.
Nästan att vi inte lyckades eftersom ALLA skulle fika, men på tredje fiket hittade vi platser.

Mat behöver man också.
Sedan upplever man kultur, gärna på Kulturhuset där vi också åt middag. Denna gång såg vi Delusional I just killed a man 
Den beskrevs så här:
Jag skulle beskriva den som ett visuellt plockgodis där jag gång efter gång önskade att jag fick ta fram kameran för att fånga ögonblick så vackra att jag tappade andan. Ni får hålla tillgodo med ett collage av pressbilder.
Sedan blir jag alltid tagen av att se människor som kan manipulera sina kroppar, vare sig det är i dans eller akrobatik. Varför har inte alla människor leder, undrar jag. 
Om ni blir sugna på att se alla dessa vackra scener så får ni nog ge er ut i Europa. Det här var starten på en Europaturné, och det ges bara en föreställning till i Stockholm, imorgon. Kanske finns det någon biljett över. 

Vips så har TPS utfört sitt uppdrag. Då bär det av hemåt för att ta hand om hamstrar och katter och hinna lägga sig i en vettig tid. Annars är man så vansinnigt trött imorgon. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.