Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens läsning

Ibland blir jag lite förvirrad. Nog för att klimakteriehjärnan slår till allt oftare, men jag brukar inte minnas helt fel, det jag faktiskt minns alltså. Så idag läste jag detta om nyheten i det politiska spelet:
Jag hajjade till för en sekund, inte på grund av att extrema människor med extrema åsikter dras till varandra, utan för att jag tyckte mig minnas något annat från bara några dagar sedan.
Så lita inte på skvaller, förutom när det är sant? Jag fascineras av människor som kan säga en sak som inte är sann, förstå att man kommer bli påkommen och sedan låtsas som inget har hänt. Det var inte jag! principen. 

En annan sak jag läste idag gjorde mig sjukt irriterad. Brev till alla vårdnadshavare.
Jo, sådant sa dumma ungar när jag var 11 också, men då fick man åtminstone vila från skiten i sitt eget hem. Jag är väldigt nöjd att jag hållit hårt på att arvsmassorna inte ska ha sociala medier än och att vi pratat massor om varför. Nu säger de att de inte vill ha sociala medier och jag antar att det beror mer på att de hör kompisar som får höra sådana där vidrigheter, än på att jag har sagt nej. 

Nu när jag äntligen läst ut Diamans Salihu När ingen lyssnar, som var lite rörigare och segare än hans förra bok, ska jag ge mig på denna:
Djävulsgreppet av Nina Wolff. Det blir nog bra. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.