Fortsätt till huvudinnehåll

En seg elefant

Hur äter man upp en elefant?
En tugga i taget.

Första tuggan:
2 jobbveckor som får en att lite tappa tron på mänskligheten.

Andra tuggan:
Först började robotdamsugaren strula, sen pajade mobilen, nu strular diskmaskinen.

Tredje tuggan:
Polarn bjuder hem 3 kompisar. De bakar muffins tillsammans. Sedan vill de stanna på middag. När jag inte kan använda diskmaskinen.

Fjärde tuggan:
Efter att ha trott att skiten var på väg att ta slut fick jag istället mens för tredje gången på 2 månader.

Femte tuggan:
Yrseln som varit borta ett par veckor är nu tillbaka.

Sjätte tuggan:
Arvsmassorna ska ha pappahelg men jag fick just veta att de bara ska vara där fredag kväll till lördag kväll. Jag älskar dem gränslöst men hade verkligen behövt bara en liten paus för att bearbeta de senaste veckorna. 

Sjunde tuggan:
Jag försöker behandla en riktigt envis liktorn som plågar mig på varenda promenad och löptur. Så nu gör det ännu mer ont.

Hur äter man en elefant?
En tugga i taget. Men fasiken vad seg den börjar kännas allaredan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.