Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens

Dagens bok:
Eller årets första bok, som jag läste klart för några dagar sedan; Pappaklausulen av Jonas Hassen Khemiri. Jag älskade den, precis som Montecore. Vilken tur att jag har en bok till av samma författare. 

Dagens tv:
Ny säsong av True detective! Denna gång med Jodie Foster, och hon är ju alltid fantastisk. Bara ett avsnitt ute än, men det var spännande, kusligt och mystiskt. 

Lika kusligt är:
Skandalkirurgen: Historien om Paolo Macchiarini  ytterligare en dokumentär om detta mysterium. Ibland överträffar verkligheten dikten, och människor är så mycket mer skrämmande än den bästa manusförfattaren kan komma på. 

Dagens lurviga:
Nu dog ni sötdöden, eller hur?

Dagens diagnos:
Jag har haft ett par dagar av att vara så sjukt hungrig, alltså sjukt hungrig. Nära desperat efter att äta, och blir liksom inte mätt. Har också känt som att jag får blodsockerfall vid minsta ansträngning, efter promenaden hem igår var jag skakis i alla muskler, jag blir andfådd av att gå i trappor och är lite yrslig. Känner också att jag är lite... ...stingslig.
Kan det ha att göra med informationen ovan? Att kroppen håller på att ladda för en sen mens? 
Vet inte om jag föredrar att få mens varannan vecka, men med färre symtom, eller varannan månad med kvadrupla symtom.
Jag ska sova på saken. Om jag får sova. Om inte Lillfjant och Ännumindrefjant bestämmer sig för att leka i sängen inatt igen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: