Fortsätt till huvudinnehåll

Dagbok för alla mina katter

Dag 4.
Ännumindrefjant anser fortsatt att min säng är hans högkvarter och allting utanför hans värld (utanför sovrummet) är lite läskigt. Men å så rolig sängen är, så rolig att han ägnade hela natten åt att leka. Med mina fötter, med sin svans, med Mollgan. Till sist blev allt busande för lockande för Lillfjant, som ägnat två år åt att försöka dra med Gammelkatt i lek, så hon hoppade fram. 
Och så skapar man en bästis när man är katt.

Under dagen har Lillfjant kommit när Ännumindrefjant suttit i sovrummet och jamat. Ännumindrefjant har vågat sig utanför sovrummet eftersom han följer efter Lillfjant som en liten skugga. De har oclså ätit sida vid sida, och ätit av varandras mat. Det är väl strålande resultat på så kort tid.

Problemet är att Ännumindrefjant vill leka i sängen, och nu dragit in Lillfjant i denna idé. Jag har planerat att sova där. De valde att ägna en bra stund åt att jaga varandra över, under och runt i sängen medan jag skulle läsa. Kul för dem, nervöst för mig.

Dags att intensifiera arbetet med att vänja Ännumindrefjant vid resten av lägenheten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: