Fortsätt till huvudinnehåll

Blod, svett och tårar

Vi har ett resultat:
"Så klart det gick bra! Det hade inte kunnat bli något annat resultat" sa kollegan. Jag måste be att få protestera, det hade kunnat bli Godkänt eller Icke godkänt också faktiskt. De betygen fanns med i skalan och därför på bordet.

Människor som går omkring och "tror" saker, som dessutom bara utgår från att saker går bra. Skrämmande. Vet de inte hur världen ser ut? Tro, hopp och kärlek är vansinnigt opålitliga variabler, inte ens blod, svett och tårar grananterar något slags positivt resultat när man ställs inför en prövning. 
Jag "tror" ingenting, jag kämpar på, ger det mitt bästa och håller tummarna. Ibland, som idag, kan jag andas ut och sträcka lite på mig, särskilt när betyget kom med en fin motivering från examinatorn. Sedan tar jag mig an nästa utmaning, med sviktande självförtroende och bristande hopp om att det kommer gå bra. Oavsett hur många gånger det tidigare gått bättre än bra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: