Fortsätt till huvudinnehåll

Äta, shoppa, love

Bästa med lediga dagar? Att kunna träna på morgonen och sen äta lyxig frukost.
Just påsken har inte så stor betydelse för mig utöver mat och godis, så det är väl lagom att hålla fokus på det.

Tack och lov så är det inte riktigt lika tråkiga dagar som när jag var liten, människors begäran om tillgänglighet gör att handelsindustrin inte vågar hålla stängt. Så vi nyttjade det till att shoppa. Jag behövde strumpbyxor, men passade på att dra in på Myrorna en sväng. Dagens fynd:
Blus full med hjärtan från okänt märke, jag gillade färgerna.

Vintageklänning som jag föll pladask för nr 1. Den ser ju liksom animerad ut.

Vintageklänning jag föll pladask för nr 2. Hej mitt 80-tal.

Och jag slog till på en hederlig halvpolotröja från Stockh lm. För de dagar jag vill leka Elisabeth Holmes.

Sen hade jag hittat nya träningsövningar, så jag behövde införskaffa en step-up bräda. Mitt hemmagym växer i takt med att jag blir uttråkad av gamla övningar och hittar nya konton att följa. 
Så himla bra ändå att det finns så mycket bra träningspass att ta del av, inte ens jag hinner ledsna. Fast när jag kände mig trött efter påskmiddagen tog jag till favoritknepet; promenad i solsken, det blir jag aldrig trött på. 

Så påsken handlar om att äta god mat, shoppa och älska solen. Typ. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.