Fortsätt till huvudinnehåll

Ta igen

Jag låg halva natten med ett barn på min vänstra arm, och det andra med sitt ena ben över mig, eller inkört i min midja. Superskönt. 
Jag försökte njuta av att de vill vara så nära, och känna tacksamhet för att de känner sig som tryggast i min famn, men lyckades inte alltid.
Alltså inte jag på bilden, men min mentala målbild under natten.
(Hur söt??)

Idag var första helgen på lääänge som det inte blev någon morgonrunda. Häpp! Biverkningarna har lättat något, men jag kände mig illamående, vaknade med huvudvärk och har fått pms, så jag tänkte att en vilodag var i sin ordning. Känner dock av viss abstinens nu, eller den där känslan av att ha missat något viktigt. Att rubba på väl inövade rutiner ställer till det i kroppen. 

Medan resten av familjen åkte till pyjamasparty hela dagen lång, så rörde jag mig bara mellan kök, soffa och balkong. Lagade lite kläder, kollade på dokumentärer, och virkade. Polarn kunde knappt tro sina öron när jag svarade nej på frågan om jag inte ens tagit en liten promenad. 

Nu håller jag tummarna för att få sova ordentligt en hel natt och att biverkningarna lägger sig. Då kanske jag i alla fall orkar ta mig igenom närmaste pms-hinderbanan. 
Livet som kvinna, så himla roligt. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.