Fortsätt till huvudinnehåll

Bättre eller inte?

Jag provade dessa idag:
De ska minska blödningar. De skulle alltså kunna göra så att jag kan ta mig till och från jobbet utan riskera att se ut som Carrie från Stephen Kings bok.
Jag tror att de kanske hjälpte. 
Att jag är osäker beror på att jag började med lägsta dosen eftersom jag får biverkningar av det mesta, och det fick jag av de här med. Huvudvärk, illamående, yrsel och magknip. Jag kan inte riktigt avgöra om det är bättre eller sämre än att vara orolig över att blöda igenom allt vilken minut som helst. Men jag tyckte nog att det var lite mindre blödning trots allt, och kanske kan jag få större effekt av högre dos.

Men på tal om det där med reproduktion, så har arvsmassornas kompisar just fått sina syskon, ett tvillingpar. Pyret är grymt taggad och har en stor önskan och iver att få lära känna de små liven. Hon är möjligen aningens besviken över att jag inte kan leverera fler syskon, hon skulle gärna ha två till säger hon. Jag är nog inte bara för gammal för att kunna få fler barn, utan skulle nog känna mig för gammal för att orka vara fyrabarnsmamma. Jag lämnar sådana imponerande äventyr till yngre förmågor. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.