Fortsätt till huvudinnehåll

Kalas, Coronastyle

Polarn blev bjuden på kalas, vilket är lite knepigt i dessa tider. Men kalaset anordnades på en strand, där alla då kunde sitta på egna filtar familjevis, medan barnen som ändå hänger ihop hela dagarna kunde leka. Ganska smidigt.
Sen var det ju ohyggligt varmt och lite rörigt att hålla reda på vilka barn som lekte med vilka och var de ville dra iväg, men det gick bra trots allt.

Pyret hade inte så stor lust att leka med Polarn och hennes kompisar och blev lite uttråkad. Så vi gav oss på backen tillsammans med en av hennes kompisar och hans mamma som också var där. 
Sa jag att det var lite varmt idag?
Halvvägs upp kom jag också på att jag ska ta min runda imorgon bitti, jag misstänker att benen kommer vara lite tunga då.

Känns överlag väldigt trevligt att sommaren är här, om några år kanske man kan bara ligga på en strand och läsa en god bok. Det är ju något att se fram emot. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.