Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens mat

Till arvsmassornas stora lycka blev detta dagens middag:
Vegetarisk Lasagne med recept från City Gross vegetariska matkasse. 

Skoja bara, arvsmassorna hann säga att det var äckligt så snart de hörde vad som skulle lagas till middag. Jag har dock lärt mig att nästan kunna ignorera sådana kommentarer, eftersom de kan peta i maten lika mycket när det är en favoritmat de själva efterfrågat. Istället håller jag mig till att maten säkert innehåller något de kan peta i sig, såsom att dagens rätt innehöll pasta (lasagneplattor).

Jag var däremot lycklig, gick och drömde om middagen hela dagen. Och den blev precis så jättegod som jag hoppats på!  
Lägg till att jag fick hembakta frallor till frukost på jobbet, det var fruktleverens och sekreterarna hade fyllt på deras godisskål. 
En bra mat-dag är en bra dag, punkt. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.