Fortsätt till huvudinnehåll

Utflykt

Dagens lunch serverades så här:

Vi tog en riktig långpromenad idag, genom fint skogsområde, mitt i snöfallet. Lite mer än 11 kilometer fick vi ihop. Rustade med rätt kläder och diverse ätbara saker gick det alldeles utmärkt. Vi hittade dessutom motionsspår vi inte provat ännu som vi måste tillbaka och utforska.

Jag hade inlett dagen med att ta en lugn runda med intervaller, så dagens räkning blev lite hisnande.

Arvsmassorna var inte ens trötta. De sista kilometerna hem lekte de i snön, och väl hemma vilade de bara en timme innan de ville ut och åka snowracer. Galningar. Herr B.o.B. tog den biten medan jag gick och storhandlade och släpade hem två stora, fullproppade kassar. Lätt att glömma att de där shoppingkassarna man tar med sig rymmer mer än papperskassarna, så inte att rekommendera att man packar dem hela vägen upp. 

Jag kan väl säga att vi kompenserade för gårdagens vilodag, om arvsmassorna ens behöver vila.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.