Fortsätt till huvudinnehåll

Swish, inte som i pengar

Vissa dagar ändå.
Jag hann precis knata iväg till jobbet innan det började snöa, men hade jag inte vetat innan att det skulle snöa mycket idag, så hade jag knappt noterat det. 

För det var en sån där dag där alla bokningar genomfördes, och innebar mer än vad jag trott innan. En sådan där dag när man äter lunch medan man dokumenterar, och är klar med sista mötet en minut innan man ska stämpla ut. Det var också en dag med många besök på plats,  så jag spenderade många timmar med både mask och visir. Då blir jag torr i munnen och får en äcklig smak i som sitter i resten av dagen, tuggummi hjälpte inte.

Den korta versionen är att jag kom till jobbet, jag gjorde saker och jag gick hem. Och det gick undan. 

Men goda nyheter, hoppas jag, Veterinären hade allt vi behövde så katten har fått lite smärtlindring nu, jag tror verkligen hon behöver det. Nu håller jag tummarna för att hon får lite ork tillbaka. 

Dagens aktivitet:
Bara promenaderna till och från jobbet. Offrade att mäta tempot och mätte vägen hem inklusive hämtningen på skolan idag, för att kolla avståndet med den omvägen. 

Det var ju ganska väsentligt mycket mer, det trodde jag inte. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.