Fortsätt till huvudinnehåll

Omöjligt

Veterinären ordinerade specialfoder, tabletter som ger bättre Ph-värde i urinen, och skrev ett recept på smärtlindring.
Jag har gått igenom alla apotektskedjor men medicinen är slut, går inte ens att beställa på nätet. Nu var det inte bättre än att de andra tabletterna också var svåra att få tag i eftersom de var slut hos leverantören. Jäkla Corona som påverkar leveranser. Så jag får ringa veterinären imorgon, de skulle titta om de hade kvar. 

Kattmaten fick vi tag i däremot. Vi klädde oss för vädret och tog en långpromenad till djuraffären. Inklusive varmkorvslunch i skogen, så klart.
Ser proffsigt ut, eller hur?

Som en John Bauer saga, man väntar sig att trollen ska smyga fram när som helst.

Inte det finaste vintervädret, solen tittade inte fram förrän vi nästan var hemma, men vi fick i alla fall se den till sist.

Nu ska vi vänja katterna vid att få maten utdelad två gånger om dagen. För tillfället är ju inte sjuka kissen så intresserad av att äta, så då blir problemet mest att se till att andra katten inte äter upp bådas mat. Det skulle kunna hända. 

Inte helt oväntat blev det mer aktivitet idag än igår. 
Förutom långpromenaden tog jag en intervallrunda på morgonen, med ett litet cirkelpass efteråt. Utan att bli någon träningsnörd så måste jag erkänna att jag blir lite nöjd med mig själv när jag märker att jag klarar lite längre intervaller med lite högre tempo för varje gång jag ger mig ut. Tanten kanske kan få en hyfsad kondition ändå.
Och sammanfattar jag veckan så känns det som att jag klarar av WHOs rekommendationer på 150 aktiva minuter per vecka:
 
Nu väntar en intensiv arbetsvecka vet jag, det blev inte så bra avvägningar i bokningarna, så kalendern är lite mastig. Men det går säkert att få ihop allt till slut. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.