Fortsätt till huvudinnehåll

Min dag.

Jag blir ett år äldre en dag snart.
Så tänkte jag att då ska jag önska mig en hushållsfri-dag. Inget plock, ingen disk, ingen matlagning, ingen tvätt, inget annat än det roliga och mysiga med pyret, men ändå med ett fint hem och mat i magen.
Men så såg jag för femtioelfte gången att det snart är Mors dag, vilket jag har registrerat som en det-måste-jag-komma-ihåg-så-jag-grattar-mor sak, helt utan att tänka på att i år är det min dag också.
Min allra första Mors dag.
Vad sjukt.
Då tänker jag utnyttja min lediga önskan den dagen istället.
Jag är helt medveten om att jag därmed kliver in i äkta moderskap då Allt jag önskar är att slippa laga mat, diska och städa och så vill jag ha ett snällt barn.
Tråkfaktor hundra på den, väldigt långt ifrån spa-weekend, champagne, restaurangbesök, smycken och parfym, men åh så mycket skönare.
Om jag skulle önska mig något mer så skulle jag önska mig en dags tystnad. Ingen katt som skriker, inget pyre som skriker. Men det lär ju aldrig hända.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: