Fortsätt till huvudinnehåll

Vad funkar bäst? Teamwork

Det var en inspirerande dag. 
Jag hade helt glömt att dagen skulle inledas med samverkansmöte, så jag behövde inte ens gå till jobbet utan bara promenera 10 minuter. Förutom frukost och äppelpaj fick vi veta planer och projekt inom kommunen som känns viktiga. 
Arbetsdagen rasslade visare med ett besök som gjorde alla i teamet glada, och jag kunde känna mig nöjd med att ha bidragit till en positiv förändring. 
För en gångs skull kunde jag runda av veckan i lugn och ro. Jag hann avsluta allt arbete och få en överblick över nästa vecka, men också ha en avstämning med närmaste kollegan för att planera för vår arbetssituation.  

Till kvällen blev det oplanerat häng med arvsmassorna. Det gjorde att jag fick dela min Tonys choklad med dem, och titta på 1 mot Sverige istället för en film jag vill se, men det blev ju fint det med. Jag fick också en påminnelse om vilka fina personer jag har omkring mig som är redo att hänga med i svängarna, som backar och stöttar. Ensam är inte stark har väl varit dagens tema.

Som den här dagen har gått kanske jag till och med får sova till längre än 4.30 imorgon, det var ju så mycket annat fint som hände. 

Katt, säl eller kanin?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: