Fortsätt till huvudinnehåll

Tragedy

Vissa saker förtjänar bakgrundsmusik, detta inlägg bör läsas med de här tonerna i bakgrunden:

Under den legendariska utflykten till Psykologens lantställe,  där fiskar fiskades och kanoter paddlades, fick Polarn sitt hår flätat av Läkarens tonåriga dotter. Snodden i denna fläta glömde Läkarens dotter i Polarns hår. Detta höjde snodden till skyarna, och snodden döptes till Elsasnodden. Sedan denna dag har Elsasnodden suttit runt Polarns handled, utan att tappas bort. Den har varit med till andra länder, den har varit med på tävlingar, den har varit med till skolan, den har varit med på pappahelger. Vid några tillfällen har panik uppstått när snodden har glömts i en ficka eller hos pappa, men den har återvänt.

Idag kom detta meddelande när jag var på väg hem:
Följt av detta:
Elsasnodden är trasig och tragedin är ett faktum.
Polarn frågade lätt desperat om det gick att laga den, kanske limma ihop den. Jag fick svara nej.
Vilken tur att man har lösningsorienterade vänner som förstår när saker är viktigt på riktigt. Självklart föreslogs genast att en träff måste anordnas där tonårsdottern kan göra en ny fläta, och därmed skänka en ny snodd. Polarn kunde andas igen.
Det är viktigt att ha rätt stöd här i livet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: