Fortsätt till huvudinnehåll

Tidsfördriv

I väntan på det Covidtest vi i vården fortfarande  ska ta vid symtom, så kunde jag sitta i soffan större delen av den här dagen också. Eller, jag tog en långpromenad på 90 minuter också, för jag är snorig och hes, inte sjuk.

Men jag hade sällskap:
Notera hur Lillfjant anstränger sig för att inte se minsta berörd ut över det faktum att Gammelkatt snott hennes plats. Det tog inte många hundradelars sekunder innan hon tog över platsen när Gammelkatt gick.

Jag hade gott om tid att knepa och knåpa ihop den här till sist:
Jag hann också bli förbannad över stickningen för jag upptäckte ett misstag och fick repa upp en decimeter. Därav totalt fokus på broderiet, för jag vill inte se den där stickningen på ett tag. 

Imorgon väntar jag på test, och hoppas det blir klart fort så jag kan återgå till vardagen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.