Fortsätt till huvudinnehåll

Magiskt Örebro

För att fria Pyret begav vi oss hit:
Örebro, med sitt fina slott.
Det är en sådan härlig blandning av storstad och småstad, jag trivs så bra här.
Pyret ville ha en shoppingdag idag, så då blev det det, i ett julpyntat centrum.

När det var dags för middag föll hennes val på hamburgare, så vi gick till Bastard burgers.
Eftersom hon ofta väljer hamburgare kan jag känna att jag har hunnit bli lite trött på det, men det är ju samtidigt bra gott när det är den här sortens hamburgare. Underbart.

Av en slump såg jag en reklamskylt och Googlade lite, då visade det sig att det var en musik- och ljusshow i slottsparken.
The Magic Forest:
Så pampigt, och lite magiskt, men mest en otroligt härlig idé som piggar upp i mörkret. 

Med mestadels glada miner kan vi bädda ner oss efter en dag utomhus i kallt vinterväder. Med oss har vi kunskapen att kanderade äpplen var en riktig flopp.
De ville så gärna prova, så då måste man väl det, men fy så hemskt. De gnagde i sig en del av detta hårda, sega monstret innan de gav upp. 
Nu ger jag upp för dagen och klurar på hur fasiken jag ska lösa morgondagens önskemål. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.