Fortsätt till huvudinnehåll

Gott och blandat

Första semesterdagen i lite bilder, för en bild säger mer än tusen ord, så många bilder blir jättemånga ord.

När jag bäddade nytt valde jag det senaste secondhandfyndet (nytvättat såklart).
Rejäla bomullslakan från Høie of Scandinavia för 70 spänn för båda. Superhärlig kvalitet.

På dagens promenad upptäckte vi spår efter bäver.
Måste springa förbi där på någon tidig morgonrunda och spana, skulle vara kul att få se dem.

På promenaden hittade jag en tallkvist som brutits sönder i "Det stora snöfallet 2022", så den släpade jag hem. Sen köpte vi lite julpynt på rea och fick aningens mer julkänsla på uteplatsen, för 30 spänn.
Kroppen är trött, sliten och stel så jag tar det lite lugnare med träningen med något kortare pass.

När jag vilade efter träningen tittade jag på Vuxna människor, tv-serien.
Retar livet ur mig på karaktären Martha. Eller retar mig på de flesta karaktärerna, men det är väl så det ska vara, en serie som skaver, på ett roligt sätt. Alltid skönt att betrakta människor vara mindre kompetenta att hantera livet än en själv, typ.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.