Fortsätt till huvudinnehåll

Upp från botten

Jag börjar märka ett mönster i de rundor jag hittar att springa:
Det pekar alltid uppåt.

Ny runda idag med 5 sådana här härliga uppförsbackar, vilket i och för sig är lite svårt att undvika när man bor i ett område som ligger i typ en sänka. Det här var nog den backigaste rundan hittills, men också den med längst sträcka i skog och det är så mycket skönare att springa i skogen. 

Det är också svårt att se skogen för alla träd ibland, som min lilla skog av växter. Idag ägnade jag en stund till att plantera om alla "små" skott, tillsammans i större krukor. Så de får lite lättare att hålla kvar vatten när elementen tar död på dem. 
Jag behöver nya hobbies tror jag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.