Fortsätt till huvudinnehåll

Att se eller inte se, är en jobbig fråga

Jag håller på att prova ut ny styrka på mina linser. En vecka har jag testat, men det blev inte riktigt bra så därför har jag haft huvudvärk i 7 långa dagar. 

Idag var det äntligen dags för återbesök till optikern på Synsam, med möjlighet att justera detta. När jag bokade tiden blev jag erbjuden 16:30. Jag fick ett sådant där litet kvitto med tiden utskrivet, där stod 16:30. Jag skrev in i kalendern i mobilen och på jobbet, och la in påminnelse. Sen fick jag rusa hem i full galopp för att hinna med, men kunde kliva in i butiken 16.23.

Då fick jag höra att tiden var bokad till 16:15 och att optikern gått hem. Snabbt jobbat. Undrar hur min arbetsplats skulle fungera om 8 minuters försening skulle medföra att tiden avbokades, utan att ens ringa patienten.
I alla fall.
Tur att man då är en liten hamster som sparat den lilla lappen som visade att de på något sätt gett mig en tid och bokat en annan. 
Eller tur och tur, de kunde inget göra annat än boka om och den första tiden de hade som jag kunde var först om 9 dagar.

Så länge orkar jag inte gå med så här ont i huvudet. Alltså behöver jag gå tillbaka till tidigare styrka fram till dess, så att jag bara har lite huvudvärk, men de linserna är nästan slut. 

Jag gick in på Lensway för att beställa, då strulade Bank-id och lyckades göra att det blev dubbelfakturerat på en och samma order. Självklart hade Lensway precis stängt sin kundtelefon.

Kanske borde jag börjat med att berätta att ett möte på jobbet inte gick helt enligt önskan utan istället var ett exempel på myndigheters oförmåga att samverka. 

Och lagom efter kvällsträningen slog värk från en cysta på äggstocken till. Rejält.

Så bortsett från en härlig lunch med kollegor, allt som allt en jäkla skitdag skulle jag säga.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.