Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag extra allt

Det kom hem två övertrötta små damer vid 22.30 igår kväll. Den ena blir extra pigg och glad när hon är trött, den andra blir butter och motsträvig. Jag lyckades få höra massor om helgen och se fina medaljer innan de somnade en bra bit efter 23.
Herr B.o.B. var iväg och lämnade hyrbil och glömde hemnycklarna i väskan jag tagit med mig när jag hämtade arvsmassorna. Så han väckte mig någon gång efter midnatt. Arvsmassorna fick sova i vår säng som belöning (och muta för att få dem i säng) så Polarn väckte mig ett par gånger i timmen när hon lekte el-visp i sömnen. Så härligt att börja dagen med att vakna 4:45 utan att kunna somna om, då.

Också himla härligt att ha haft en sådan natt när jag skulle ha två viktiga möten som krävde extra koncentration, och det var först efter några patientbesök.

I love Coffee.

Jag ska inte skylla all dålig sömn på arvsmassorna, eller alla svårigheter att fokusera på sömnbristen. Jag kan ju också tacka den här för det:
Trots att jag flitigt smörjer morgon och kväll. Den här gången gör det ganska ont.

Men det är ju skönt att känna att det är måndag liksom. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.