Fortsätt till huvudinnehåll

That's how we roll

Lördag plus sol, gissa vad vi gör då?
Cykelutflykt!
Först till svärföräldrarna för att äta lunch ute, svärmor hade lagat mat sen tidig morgon. 
Sen till godisaffären för att, ja, det är lördag.
Å sen hem igen, och då var det sen eftermiddag så helt rimligt att bänka sig framför tv:n och titta på Masked singer.

Jag och Polarn fick lov att stanna upp på vägen för att inte cykla på några rådjur som var ute och spatserade. 
Det är alltså min cykelkorg i nedre kanten av bilden.

Polarn gav idag den helt rimliga kommentaren:
"Titta, hon ser ut som du mamma!"
till Smarteyes reklamen.
Fortfarande. Jag har tänkt att den jämförelsen skulle bli mindre logisk ju äldre de blev. Det har ju i och för sig gått från att det är jag, till att hon är lik mig, så lite artar det väl sig. Skulle bli lite orolig över synen och den kognitiva utvecklingen annars. 

Så avslutades dagen med chips och "Britt-Marie var här". Också helt rimligt. Fredrik Backman är ju ett geni, så att sätta hans karaktär i händerna på Pernilla August kan inte bli annat är utmärkt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.