Fortsätt till huvudinnehåll

Nära mål

Idag klarade jag av att hålla andra föreläsningen av tre, som ska levereras inom loppet av tre veckor. Det var läkare som gör sin specialisttjänstgöring som var målgruppen idag. På måndag ska ett gäng blivande psykologer sitta på andra sidan skärmen. För visst är det via Zoom spektaklet sker, bara för att min teknikskräck ska få fullt utslag.

Det är lika högt ångestpåslag innan varje tillfälle, men sen är det rätt roligt ändå. Mest när det kommer frågor och blir ett samtal istället för monolog. Måste komma ihåg det när jag själv deltar i föreläsningar. Kanske tycker jag att det är lite roligt för att jag tycker så mycket om mitt jobb och önskar att alla ska förstå varför det är så spännande. 

Under helgen ska jag förbereda terminens sista 3 timmar som föreläsare. Men jag ska också ta hand om alla mina bebisplantor, bland annat mitt gäng med palettblad:
Mycket blommor blir det.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.