Fortsätt till huvudinnehåll

Boktips


Jag läser just nu "Där kräftorna sjunger" av Delia Owens.
Utan att riktigt kunna sätta fingret på det så är det något med den här boken. Kanske är det språket som är liksom lite lågmält. Eller att jag blir berörd av karaktärerna och de skildrade människoödena. Eller att det känns som något lite annorlunda i sin berättelse.
Hur som helst en bok jag varje dag ser fram emot att få fortsätta läsa, samtidigt som jag inte riktigt vill att den ska ta slut. Så som en bok ska kännas.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.