Fortsätt till huvudinnehåll

Lite blöt

Det finns ju vissa dagar när det där med att promenera till och från jobbet känns lite motigt. Som idag. 
Jag var, trots paraply, ganska blöt när jag kom fram på morgonen. Men det var ingenting i jämförelse med hemgång. Då var det översvämningar lite här och var som gjorde att jag ett par gånger blev duschad när bilar utmed gångvägen inte hade koll på vattensamlingar i hjulspåren. Det gjorde också att jag fick vada genom vattenpölar och ta många omvägar. 
Exempelbild följer:
Det är ju bra irriterande att fuktigt väder gör att mitt hår får en rejäl volym och naturliga vågor.
För det är ju inte så att det går att få till genom att fukta håret med flit, det blir bara till genom att utsättas för en viss grad av luftfuktighet. Så potential till härligt hårsvall finns där, men bara vid riktigt dåligt väder. Goda nyheterna är att jag kommer ha 80-tals svall på jobbet imorgon, enligt väderprognosen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.