Fortsätt till huvudinnehåll

En slank hon hit och en slank hon dit

Jag fick lite sovmorgon idag! Jag vaknade klockan 5, som vanligt, men somnade om och vaknade inte igen förrän 6.40. Tjohoo!

Då provade jag att ta min lilla runda, fast med stödstrumpor på. Läste ett tips om det och det var riktigt skönt. Det gör ju säkert varken till eller från för själva prestationen för en glad amatör som jag, men det gjorde en del för komforten. Benen kändes mindre spända.
Och lite kunde jag utöka och nu springa mellan 2 och 3 minuter, och gå 1. 

Men det tar fortfarande emot att kalla det för att jag springer. Som att den där idén om att man måste klara av att springa 5 kilometer i sträck för att kalla det för löpning sitter benhårt. 
Nåväl, jag rör på mig och försöker fokusera på att göra det jag mår bra av utan att sätta något namn på det. 

Och mer rörde vi på oss idag; dags för cykelutflykt!

Polarn och jag tävlade om att klara av alla uppförsbackar, det var många. Efter rundan på morgonen med efterföljande cirkelpass så blev jag rätt mör under allt trampade. 

Det gav lite försmak av våren, utöver den träningsvärk jag lär ha imorgon.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.