Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens...

Dagens outfit; lite av en representation av humöret.
Mörkt.

Men det som hjälper bäst när jag är lite bister är träning. Och jag måste nog varit bister rätt mycket, för under detta mörka lager börjar det dyka upp lite "mukkler" på oväntade ställen.
Som tonåring dök den gigantiska rullen Terminator 2 upp. Jag tyckte att det här var den coolaste bruden någonsin:
Och närde därför en vag dröm om att bli lika vältränad, men var självklart allt för ointresserad av träning för att ens komma i närheten. 
Kanske är det här min medelålderskris?  
Jag känner i alla fall att jag har kommit på god väg att odla ett Sarah Connor humör, med lika positiv syn på livet. Så nu borde jag satsa på den fysiska formen. Dessutom, jag skämtade ju om att min medelålderskris skulle bli träning, och nog tränar jag mer än för ett år sedan. 

Inte för att jag kommer komma i närheten av det där på grund av lathet och allmänt sockertorsk, men man ska väl sikta högt, sägs det. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Äkta vara.

Jag har förstått att man som nybliven mamma ska... ...ta det lugnt. Helgad vare mysbrallan, Britney Spears-sunk-tofsen, bristen på mascara, håriga ben, dammråttor och oordning. Hittills har jag vägrat. Jag har klätt på mig, tagit en daglig promenad, fixat snygg tofs, sminkat mig, rakat benen och under minsta sovstund eller med hjälp av Babybjörn och babysitter städat, plockat, tvättat, handlat, lagat mat och tagit hand om katterna. Hittills. Med förkylning i kroppen tog jag time out och blev äkta mamma. Pyret klarar den här förkylningen lika bra som den förra, hon är tämligen oberörd. Hon leker full Stevie Wonder och kladdar mig i ansiktet, petar mig i näsan, drar mig i läppen, tafsar mig på brösten, slår mig på axeln och sparkar mig i magen när det är dags att sova. Hon hoppar jämnfota, skriker, stampar med fötterna och vevar frenetiskt med armarna i förhoppning om att fånga en förbismygande kissekatt. Hon skriker hysteriskt åt favoritleksaken när den rullar iväg och hon inte

Redo.

Vagnen has arrived. En Mountain buggy duet. Den vann på sina få 63 cm och vettiga pris. Lägenhet, trånga hissar, trånga butiker kombinerat med en ovilja att betala lika mycket som för en begagnad bil (speciellt nu när man vet hur lite man får för vagnar när man ska sälja dom) gjorde valet, inte enkelt, men begränsat. När man har rattat de fjuttiga 63 centimetrarna här hemma och det känns som en gigantisk vagn så antar jag dessutom att 74 centimetrar skulle kännas rätt jobbiga. Sen är det väl som många barnvagns säljare verkar säga Den perfekta vagnen finns inte. Nu ska vi bara våga testköra detta vidunder.

En kulinarisk resa.

Pyret har idag tagit sig över hela världen bara med maten. Eller, faktiskt, bara med ris. Till lunch åt hon asiatiskt; stekt ris. Till mellis blev det svenskt; Risifrutti. Till middag tog hon sig söder ut med lite italienskt; risotto. En sådan världsvan liten dam vi har fått. Även om hon blir lite ensidig emellanåt.