Fortsätt till huvudinnehåll

Tillökning i familjen.

Äntligen.

Ändå sedan Katten gick bort har det känts tomt, visst finns det fördelar med att slippa ta bort katthår, rensa kattlådor och vakta dörrar, men är man kattmänniska så är man.
Jag växte upp med katt, små tassar fanns där under största delen av min barndom och det dröjde inte länge efter att jag flyttade hemifrån innan jag skaffade en egen. Att vara kattlös efter 20 år med egna tassar är ju galet. Kom jag på. Jag gillar att ha katt, och är en vuxen människa som får bestämma sådana saker. Barnen vill ha katt, och jag är övertygad om att barn som växer upp med husdjur lär sig empati och ansvar på ett fantastiskt sätt.

Så katt.
Eller katter.
Vi har tagit hand om två små damer som behövde ett nytt hem.
Efter dryga två års väntan har jag något som stryker sig mot mitt ben igen.
Äntligen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.